Cele mai bune si mai frumoase lucruri din viata nu pot fi vazute, nici atinse, ci simtite in inima

luni, 30 aprilie 2012

Ellie Goulding vs Adele Mash-Up (Under The Sheets & Set Fire To The Rain...

Povestiri Spirituale: Cat de mare e puterea mintii asupra materiei? Mint...

Povestiri Spirituale: Cat de mare e puterea mintii asupra materiei? Mint...In 1948, Helmut Schmidt, un fizician din Germania, a inceput sa studieze, inspirat de biologul si parapsihologul J.B. Rhine, efectul pe care l-ar putea produce un observator asupra materiei la scara infinitezimala, cuantica. Schmidt considera ca nu exista nicio cauza care sa explice ce se intampla la nivel cuantic. Totul este aleatoriu pana cand apare un observator. Atunci cand privesti ceva, afectezi evolutia acelui lucru. Actul de masurare sau de observare a ceva „ingheata” acel lucru. Oamenii de stiinta numesc acest fenomen colapsul functiei de unda, dat fiind ca undele constituie starea naturala a materiei la nivel sub-atomic. Dupa cum afirma Louis de Broglie, „entitatile subatomi-ce se pot comporta [ca particule] sau ca unde”. Oare este adevarat ca nimic nu exista independent de perceptia noastra? – s-a intrebat Schmidt.

Celine Dion Prayer

ARTA-FEMINITATII: Intalnire cu Iubirea

ARTA-FEMINITATII: Intalnire cu Iubirea

"Dragostea este un miracol care instaureaza regatul frumusetii, iar frumusetea este o initiere in mistere, o intalnire cu sacrul"

" Sa nu mergi la intalnirea cu iubirea dintr-un alt motiv decat acela de a descoperi ce este mai bun in celalalt si in tine insuti. Pentru ca minunea unei intalniri de iubire se ascunde tocmai in descoperirea minunatelor posibilitati tainuite in noi. Poti trai pe aceste baze o relatie de iubire?"