Cele mai bune si mai frumoase lucruri din viata nu pot fi vazute, nici atinse, ci simtite in inima

duminică, 22 ianuarie 2012

stiri de pe front

Demonstratii in Bucuresti:

Patronii barurilor din centrul istoric spun că au renunţat la tradiţionala bere la halbă şi la vinul fiert în favoarea mult mai căutatelor cocktail-uri Molotov.

Protestatarii din Bucureşti au incendiat un Oltcit. Autorităţile nu le-au mulţumit încă pentru contribuţia la programul Rabla.

Doar 7.900 de oameni au participat în toată ţara la protestele de stradă, spun jandarmii. Dintre aceştia, ei au arestat în jur de 15.000.

Sute de studenţi au venit din Regie în Piaţa Universităţii pentru a protesta. Mulţi dintre ei au întrebat ce e clădirea aia mare de acolo, că e prima dată când o văd.

Jandarmii au confiscat de la protestatarii din Piaţa Universităţii mai multe cuţite şi un nunchak. Ei spun că printre manifestanţi se află un ninja, dovadă fiind şi faptul că nu l-au văzut şi nici nu apare pe vreo înregistrare video.

Cotidianul atenian Logos: „În Grecia ies în stradă minim zece mii, din care se întorc acasă maxim 8500, dacă au noroc! La români abia s-au strâns vreo 1500 ca să scrie PACE cu rujul pe trotuar.”

Pentru 30 de răniţi şi patru băncuţe rupte erau suficienţi o grecoaică divorțată şi vreo trei copii de şcoală
Irinel Columbeanu li s-a alăturat protestatarilor din Piaţa Universităţii şi a aruncat în jandarmi cu pietre Swarovski.
Oana Roman a ocupat singură Piaţa Universităţii!

In redacție a intrat unul cu pulover și fără gât și ne tot întreabă de ce ne luăm de fie-sa. Îl cunoaște cineva?

Comitetul de criză convocat de Băsescu a găsit o soluţie pentru prevenirea violenţelor de stradă. Adriean Videanu a fost desemnat pentru a înlocui absolut toate bordurile de piatră de pe străzi cu borduri din cauciuc şi pavelele cu cuburi moi, din pluş, pentru copii. "Abia aştept să văd ce feţe or să facă manifestanţii la următorul miting când vor vedea că n-au cu ce arunce în jandarmi”, spune Videanu.

Unui protestatar i s-a făcut rău în Piaţa Universităţii şi a fost luat cu Salvarea. Omul le-a spus medicilor că e alergic la prostie şi la un moment dat s-a trezit înconjurat de jandarmi...

Mii de bucureșteni continuă să protesteze pașnic. Ce altceva să faci în arestul poliției?

Demonstraţiile violente din ultimele zile ne-au atras ironii acide din partea Greciei, ţara unde o manifestaţie care se soldează cu mai puţin de 100 de morţi este considerată o demonstraţie paşnică. Într-o scrisoare deschisă către bucureşteni, ziaristul elen Marcos Necastrates se întreabă retoric ce dracu e în capul nostru: „Păi aia e violenţă la voi? Dar cine organizează protestele la voi, UNICEF-ul?”

Poliţia a amplasat în Piaţa Universităţii indicatoare “Atenţie! Cad pietre”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu